Metier OEC søker

Program- og prosjektledere innen IT

Ikke alle jobber med landets mest prestisjefylte og komplekse prosjekter. Men noen gjør det.
Søk her

Metier OEC har en betydelig posisjon i markedet. Våre IT-prosjektledere er eksperter i prosjektledelse og leder noen av de aller største og viktigste IT-prosjektene i Norge. 

I dag består avdelingen av IT-konsulenter med høy fagkompetanse som liker ansvar og å besitte sentrale, ledende roller i store prosjekter.

Våre konsulenter og prosjektledere fungerer som rådgivere for beslutningstakere og ledere for komplekse IT-prosjekter. Dette krever en spisskompentase vi nå opplever økt etterspørsel etter. Derfor søker vi etter de beste hodene innen IT prosjekt- og programledelse.

Er du den vi ser etter?

Vi ser etter deg som har erfaring fra å lede eller har en rådgivende rolle i komplekse IT-prosjekter og som ønsker nye utfordringer og muligheten til å jobbe på noen av landets mest prestisjefylte prosjekter. Du må være opptatt av å levere gode resultater, evne å skape relasjoner og være klar for å jobbe fra et kundeorientert perspektiv hvor du alltid sitter på kundens side av bordet og opererer som kundens representant og rådgiver.

I tillegg må du være åpen for å være en del av en uformell kultur med høy takhøyde og mye moro. Metier OEC er en familie hvor alle støtter hverandre og viser interesse for hverandres arbeid. Dette gjelder både på kontoret vårt og ute i prosjekter hos kunder, hvor du kan jobbe sammen med en eller flere Metier OEC-kolleger og konsulenter fra våre partnere.

Hvordan er det å jobbe i Metier OEC?

Dette sier de som jobber her

Jeg setter pris på å kunne være en del av en kultur hvor profesjonelle mennesker også har lave skuldre og ikke tar seg selv så høytidelig. Dette finner jeg hos Metier OEC.


Marie Rusti

Konsulent

Jeg får brukt hele min kompetanse hos Metier OEC. Først og fremst fordi vi har stor tilgang på spennende selskaper kombinert med dyktige ledere som finner de rette oppdragene for utvikling av både individ og team.


Per Emil Egeland-Foyn

Seniorrådgiver

Når jeg er ute hos kunder vet jeg at jeg alltid kan støtte meg på mine kollegaer i Metier OEC. Jeg opplever at vi er som et team hvor alle hjelper hverandre til å levere.


Rine Hoem Larsen

Prosjektleder og rådgiver

crown

Norge er ledende i verden innen prosjektledelse. Metier OEC er ledende i Norge.

Metier OEC er en del av det internasjonale konsulentselskapet RPS Group som har over 5 000 ansatte og prosjekter i alle verdensdeler. I Norge er vårt hovedkontor i Oslo. Sammen utgjør våre 250 ansatte Norges ledende ekspertvirksomhet innen prosjektledelse. Vi er dedikert til prosjektledelse og tilbyr landets bredeste og dypeste prosjektfagmiljø.

Interessert?

Er du vår nye program- og prosjektleder innen IT?

Spørsmål?Niels-Juul-Frost
Niels Juhl Frost, Direktør ICT Projects- & Programmes, Metier OEC
E-post: niels.juhl.frost@metieroec.no
Mobil: +47 915 53 825

 

bilde svart-hvitt


Benedikte Runsbech, Rekrutteringsansvarlig, Metier OEC
E-post: benedikte.runsbech@metieroec.no
Mobil: +47 913 72 983