Metier OEC søker

Prosjektledere og -direktører innen bygg og anlegg

Ikke alle jobber med landets mest prestisjefylte og komplekse prosjekter. Men noen gjør det.
Søk her

Metier OEC har en betydelig posisjon i markedet og er for tiden i vekst. Vi ser derfor etter nye, dyktige kolleger som vil være med oss å lede store forbildeprosjekter og bidra til samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter.

Vi har ansvar for byggherrens prosjektledelse og høyt fokus på at kunden får riktig prosjekt og maksimal verdi for sin investering. Derfor søker vi etter de aller beste hodene innen bygg og anlegg. Kanskje er du vår fremtidige kollega?

Vi ser etter en rekke roller til alle forretningsområder i vår Construction-avdeling. Les mer om det under.

Er du den vi ser etter?

Når vi nå skal styrke vår virksomhet innen bygg, helsebygg, industri og infrastruktur, og ser etter deg som har kompetanse og erfaring innen prosjektledelse, planlegging og gjennomføring av prosjekter. Stillingene vi ønsker å fylle krever relevant MSc eller tilsvarende (andre nivåer kan kompenseres gjennom erfaring).

I våre prosjekter fyller vi stillinger som: 

  • Prosjektdirektør
  • Prosjektleder
  • Delprosjektleder bygg/tekniske fag
  • Prosjektstyringsleder
  • Prosjektleder prosjektering
  • ITB-koordinator
  • Fremdriftsplanlegger

Vi tror du han ha flere typer bakgrunn og passe inn hos oss. Les om hvert forretningsområdes behov her: 

Infrastruktur og industri søker nå personer med kompetanse innen kontraktkoordinering, prosjekteringsstyring, planlegging, systematisk ferdigstillelse og gode, erfarne prosjekt- og prosjekteringsledere.

Helsebygg leter etter de som er gode på brukerutstyr, tidligfase-rådgivere, byggnær IKT og erfarne prosjektledere innen bygg og teknikk/elektro.

Bygg søker både junior og senior prosjektledere innen bygg og teknikk. De er også interesserte i deg som et interessert i systematisk ferdigstillelse.

Skulle ingen av disse passe helt for deg vil vi likevel at du tar kontakt om du er nysgjerrig på jobb hos oss – vi er alltid ute etter å snakke med flinke folk!

Deg som person og miljøet i Metier OEC

Vi håper at du, i likhet med oss, er entusiastisk og at du er flink til å engasjere andre. Du må være opptatt av å levere verdi for våre kunder, evne å kommunisere godt internt i prosjektgruppen og eksternt med prosjekteiere, brukere, samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet.

Hos oss får du være en del av en uformell kultur med høy takhøyde og mye moro. Metier OEC er en familie hvor vi støtter hverandre og viser interesse for hverandres arbeid. Dette gjelder både på kontoret vårt og ute i prosjekter hos kunder, hvor du kan jobbe sammen med en eller flere Metier OEC-kolleger og konsulenter fra våre partnere.

Du kan også lese 10 gode grunner til at vi trives i Metier OEC her. 

Dette sier de som jobber her

I Metier OEC jobber jeg med prosjekter i norsk helsesektor. Prosjektene har sammensatte målbilder og for å kunne få god oversikt jobber jeg strategisk og tett med ledelsen.


Hanne Høifødt

Prosjektleder

Sammen med mine kollegaer jobber jeg for å forbedre måten vi gjennomfører prosjekter på i Norge. Hos Metier OEC får jeg være en del av et miljø med store ambisjoner og mye påvirkningskraft.


Tori Henriksen

Prosjektleder

Jeg opplever at jeg har en spesielt god kontakt med mine kollegaer i Metier OEC. Når vi sitter ute i kundeprosjekter hjelper de meg med å levere mitt beste, på samme måte som jeg ønsker å gjøre det jeg kan for å hjelpe dem.


Alexander Skram

Prosjektleder

crown

Norge er ledende i verden innen prosjektledelse. Metier OEC er ledende i Norge.

Metier OEC er en del av det internasjonale konsulentselskapet RPS Group som har over 5 000 ansatte og prosjekter i alle verdensdeler. I Norge er vårt hovedkontor i Oslo. Sammen utgjør våre 250 ansatte Norges ledende ekspertvirksomhet innen prosjektledelse. Vi er dedikert til prosjektledelse og tilbyr landets bredeste og dypeste prosjektfagmiljø.

crown

Interessert?

Er du vår nye prosjektleder eller -direktør innen bygg og anlegg?

Spørsmål?


Stine Enga, Koordinator rekruttering, Metier OEC
E-post: stine.enga@metieroec.no 
Mobil: +47 45693676

Jan Eklund_BW_Rund
Jan Eklund, Leder Construction, Metier OEC
E-post: jan.eklund@metieroec.no
Mobil: +47 951 04 512