Metier OEC søker

Prosjektledere og -direktører innen bygg og anlegg

Ikke alle jobber med landets mest prestisjefylte og komplekse prosjekter. Men noen gjør det.
Søk her

Metier OEC har en betydelig posisjon i markedet og er for tiden i vekst. Hos oss finner du eksperter innen prosjektledelse som leder noen av landets aller største og viktigste byggeprosjekter.

Våre eksperter har høy fagkompetanse innen forretningsområdene bygg og eiendom, helsebygg, industri og samferdsel.

Metier OECs prosjektledere leder store forbildeprosjekter. Vi har ansvar for byggherrens prosjektledelse og høyt fokus på at kunden får riktig prosjekt og maksimal verdi for sin investering. Derfor søker vi etter de aller beste hodene innen bygg og anlegg.

Er du den vi ser etter?

Når vi nå skal styrke vår virksomhet innen bygg og eiendom, helsebygg, industri og samferdsel ser etter deg som har kompetanse og erfaringen innen prosjektledelse, planlegging og gjennomføring av prosjekter. Stillingene vi ønsker å fylle krever relevant MSc eller tilsvarende (andre nivåer kan kompenseres gjennom erfaring). Du må være opptatt av å levere verdi for våre kunder, evne å kommunisere godt internt i prosjektgruppen og eksternt med prosjekteiere, brukere, samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet.

Vi ser etter deg som har erfaring innen prosjektledelse til følgende stillinger:

  • Prosjektdirektør
  • Prosjektleder
  • Delprosjektleder bygg/tekniske fag
  • Prosjektstyringsleder
  • Prosjektleder prosjektering
  • ITB koordinator
  • Fremdriftsplanlegger


Vi håper at du, i likhet med oss, er entusiastisk og at du er flink til å engasjere andre. Hos oss får du være en del av en uformell kultur med høy takhøyde og mye moro. Metier OEC er en familie hvor alle støtter hverandre og viser interesse for hverandres arbeid. Dette gjelder både på kontoret vårt og ute i prosjekter hos kunder, hvor du kan jobbe sammen med en eller flere Metier OEC-kolleger og konsulenter fra våre partnere.

Dette sier de som jobber her

I Metier OEC jobber jeg med prosjekter i norsk helsesektor. Prosjektene har sammensatte målbilder og for å kunne få god oversikt jobber jeg strategisk og tett med ledelsen.


Hanne Høifødt

Prosjektleder

Sammen med mine kollegaer jobber jeg for å forbedre måten vi gjennomfører prosjekter på i Norge. Hos Metier OEC får jeg være en del av et miljø med store ambisjoner og mye påvirkningskraft.


Tori Henriksen

Prosjektleder

Jeg opplever at jeg har en spesielt god kontakt med mine kollegaer i Metier OEC. Når vi sitter ute i kundeprosjekter hjelper de meg med å levere mitt beste, på samme måte som jeg ønsker å gjøre det jeg kan for å hjelpe dem.


Alexander Skram

Prosjektleder

crown

Norge er ledende i verden innen prosjektledelse. Metier OEC er ledende i Norge.

Metier OEC er en del av det internasjonale konsulentselskapet RPS Group som har over 5 000 ansatte og prosjekter i alle verdensdeler. I Norge er vårt hovedkontor i Oslo. Sammen utgjør våre 250 ansatte Norges ledende ekspertvirksomhet innen prosjektledelse. Vi er dedikert til prosjektledelse og tilbyr landets bredeste og dypeste prosjektfagmiljø.

crown

Interessert?

Er du vår nye prosjektleder eller -direktør innen bygg og anlegg?

Spørsmål?


Stine Enga, Koordinator rekruttering, Metier OEC
E-post: stine.enga@metieroec.no 
Mobil: +47 45693676

Jan Eklund_BW_Rund
Jan Eklund, Leder Construction, Metier OEC
E-post: jan.eklund@metieroec.no
Mobil: +47 951 04 512